KJØPSHJELP SYKKEL

vi hjelper deg å finne riktig størrelse og modell. 

Unngå feilkjøp!

Vi får ofte spørsmål om fra kunder som skal kjøpe seg ny sykkel og ikke ønsker å kjøpe feil. Typiske problemer kan være:

- du skal bestille på nett og kan ikke prøve sykkelen noe sted
- du mistenker at sykkelen du har i dag er feil størrelse
- du skal ha en ny sykkeltype du ikke har hatt før

Vi finner svaret ved bruk av GURU

BOOK KJØPSHJELP
Vi kombinerer 3D-analyse av din sittestilling med vår avanserte fitbike
Ved hjelp av vår GURU Fit bike kan vi finne svaret til deg. Denne test-sykkelen er markedets mest avanserte og kan justeres i høyde og lengde for både sete og styre mens du sykler. Vi kan simulere de fleste sykler og innstillinger. GURU kan settes opp for landevei, terreng eller tempo/tri. Vi har et utvalg av styrer og test-seter så vi kan finne hva som passer deg. Dette kombinerer vi med vår vanlige 3D-skanning av deg mens du sykler på GURU DFU 2.0, slik at vi vet at vi får deg i optimal posisjon for deg. Ved å kombinere to av markedets mest avanserte løsninger ligger alt tilrette for et godt resultat. Når vi er fornøyde sjekkes innstillingene mot våre databaser (bl.a. GURUs) og vi kan raskt få svar på hvilke sykler som er riktige for deg, og hvilke evt justeringer som må gjøres (bytte stemlengde e.l.). Våre databaser inneholder data på flere tusen modeller (mer enn 100 merker og over 10.000 individuelle modeller). Om din drømmesykkel ikke finnes der, har du allikevel målene som trengs for den optimale løsningen til deg, og du kan gå konkret til verks overfor leverandør/produsent for å få riktig størrelse. I etterkant får du rapport på epost med alle de korrekte innstillingene for ditt oppsett. Disse kan også overføres til andre sykler om du har flere. Vi kan hjelpe deg med overføring av målene til din sykkel.
NB! Denne tjenesten kan vi kun tilby på Skarnes!
Logo Bike Fit Studio gjennomsiktig hvit
Du finner Bike Fit Studio i Oslo og på det sentrale østlandet, mellom Jessheim og Kongsvinger, under en times kjøretur fra Oslo. Våre lokaler er på Ullerhaugen Gård. Vi drar også på besøk til sykkelklubber og har tilpasningshelger lokalt hos dere. Hør med oss om mulighetene.
ADRESSER:
Bike Fit Studio Oslo
co/ UNAAS
Ensjøveien 17
0655 OSLO 

Bike Fit Studio
co/ Ullerhaugen Gård
Ullerhaugen 19
2100 SKARNES

Tlf.: 98 21 41 09
Copyright @ Bike Fit Studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram