Hvordan samler Bike Fit Studio (Org nr 816159172 ) inn og bruker data og personopplysninger? I denne erklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler disse og hvilket formål behandlingen har. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt.

Informasjonskapsler

bikefitstudio.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan nettstedet brukes og dermed gi våre besøkende en så god brukeropplevelse som mulig. Ved bruk av vårt nettsted aksepterer du at slike informasjonskapsler brukes.

Hva er informasjonskapsler / cookies?

Informasjonskapsler er noe de fleste nettsider benytter seg av i dag. En informasjonskapsel er et lite stykke kode/tekstfil som legges i nettleseren når du besøker sidene våre. Cookien gjør at vi kan se hvilke sider som besøkes, hvilke knapper som klikkes på og hvordan du navigerer rundt siden. Den samler også inn informasjon om hvilken nettleser du bruker, navigasjon og tid for besøk. Dette gjøres for å kunne tilpasse innholdet på siden til brukere så godt som mulig. De fleste nettlesere (Explorer, Edge,Chrome, Firefox, Safari, etc) aksepterer informasjonskapsler automatisk. Men du kan selv endre i innstillingene slik at cookies ikke aksepteres. Men dette kan medføre at svært mange nettsider ikke lenger vil fungere optimalt.

Hva vi bruker informasjonskapsler til:

Google Tag Manager

Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics) og brukes til optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.

Google Analytics

Dette analyseverktøyet brukes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på våre nettsider. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere. Vi lagrer data som bevegelser på nettsiden og visse handlinger (f.eks. om du benytter et skjema). Alle opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Dette analyseverktøyet gir oss tilgang til statistikk der vi bl.a. får vite hvilke sider som er besøkt som følge av en annonsekampanje og hvilke handlinger som er utført (bestilling/kontaktskjema). Denne informasjonen er anonymisert.

Målretting av annonser

For å kunne vise annonser som er relevant for deg benytter vi også informasjonskapsler til målretting av annonser (remarketing). Dette gjør at du kan oppleve å se annonser fra oss på andre nettsteder. Disse informasjonskapslene inneholder kun informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt og hvilke sider du har besøkt, og ikke opplysninger som kan spores tilbake og identifisere deg som kunde.

Administrere informasjonskapsler

Du kan selv stille inn nettleseren din til å ikke bruke informasjonskapsler, samt at du kan slette alle informasjonskapsler som har blitt lagret tidligere. Dersom nettleseren din støtter «inkognitomodus» kan du benytte dette for at alle informasjonskapslene automatisk slettes når du lukker nettleseren din. Du kan lese mer om administrering i forskjellige nettlesere på nettvett.no.

Innhenting av kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon som samles inn gjennom skjemaer på våre nettsider lagres i vårt CRM-system. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Våre data om Bike Fit Studios kunder (kontaktinformasjon) lagres også i dette CRM-systemet, men ingen får tilsendt informasjon uten aktivt samtykke, og denne inforsjonen deles ikke med tredjepart.

Formålet med informasjonen som innhentes:

• Å gi brukeren tilgang til våre produkter og tjenester.
• Å sende relevant informasjon til brukeren.
• Å kunne ta kontakt for å tilby produkter eller tjenester i salgsøyemed.

Kontaktdata som vi har lagret for å følge opp potensielle kunder vil følge våre retningslinjer for jevnlig sletting av slike data.
Du har rett til innsyn i personopplysninger om deg og hvordan de behandles. Du har også rett til å få opplysningene rettet, slettet eller å begrense behandlingen av personopplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Du kan kontakte oss på post@bikefitstudio.no for tilgang til, endring eller sletting av informasjon.