Om Bike Fit Studio

Bike Fit Studio er drevet av Are Iversen. Med over 30 års erfaring fra sykkelsporten som utøver, mekaniker, lagleder, leder av sykkelklubb og medlem i regionsstyre besitter Are en solid erfaring og kunnskap om sykkelsport. Han har jobbet med hele spekteret fra aldersbestemte utøvere til elite (landslagsutøvere og verdensmestre), og er gjerne å treffe på sykkelritt i alle kategorier. Han sykler også selv, for det meste landevei, men også terreng/grus.

Du finner studioet vårt på Skarnes, under en times kjøretur fra Oslo. På Ullerhaugen Gård har vi romslige fasiliteter med garderober. Vi kan også tilby tilpasning hos The Service Course i Oslo.
Vårt bike fit studio ligger på Skarnes, men vi tilbyr også timer i Oslo.
98214109

Her finner du oss

Ullerhaugen Gård, Ullerhaugen 19, 2100 SKARNES

KONTAKTSKJEMA

The Service Course Oslo

Sentralt i Oslo

Vi tilbyr også bikefit hos The Service Course i Oslo. Kommer du med bil er det betalparkering utenfor bygget.

Adresse:
Kjølberggata 21
Mandag - fredag kl 10 - 17
Lørdag kl 10 -15
Logo Bike Fit Studio gjennomsiktig hvit
Du finner Bike Fit Studio på det sentrale østlandet, mellom Jessheim og Kongsvinger, under en times kjøretur fra Oslo. Våre lokaler er på Ullerhaugen Gård. Ukentlig finner du oss også i Oslo, hos The Service Course. Vi drar også på besøk til sykkelklubber og har tilpasningshelger lokalt hos dere. Hør med oss om mulighetene.
ADRESSE

Bike Fit Studio
co/ Ullerhaugen Gård
Ullerhaugen 19
2100 SKARNES

Tlf.: 98 21 41 09
Copyright @ Bike Fit Studio
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram