Custom innleggssåler til sykkel

Våre custom innleggssåler for sykkel vil kunne gi deg bedre teknikk, bedre kraftoverføring og økt komfort.
Selv om du har en sko som er riktig til din fot er den gjerne levert med en tynn lefse av en innleggssåle som er lite egnet for god støtte. Mange undervurderer hvor viktig kontakten med sko og pedal er for både teknikk og komfort når man sykler. Det kan påvirke helt opp til hoften og dermed også din kontakt med setet. Den anerkjente Bikefitteren Steve Hogg har jobbet mye med temaet og er særlig opptatt av betydningen av kontakt med fotbuen og hvordan nervesystemet kommuniserer hva foten gjør på til øvrige muskelgrupper i beina for å koordinere tråkket. Med dårlig kontakt/signalering fra fotbuen vil tråkkteknikken din bli sub-optimal. Det finnes mange løsninger for såler i markedet som kan bidra til å bedre kontakten. Fotbuer kommer i alle grader og fasonger, og du har gjerne ulik bue på høyre og venstre fot. Vår løsning er å støpe innleggssåler som passer til akkurat dine føtter. da reduserer du i tillegg "hotspots" under foten. Våre custom innleggsåler er konstruert spesifikt for å gi optimal støtte for sykling, og benyttes av mange av de beste utøverne i proffsirkuset.

Kombinerer du støping av innleggssåler med sykkeltilpasning sparer du penger.

Lyst på bedre komfort og mer kraft? Gjør som proffene!

BESTILL CUSTOM SÅLER
Custom innleggssåler sykkel
Logo Bike Fit Studio gjennomsiktig hvit
Du finner Bike Fit Studio i Oslo og på det sentrale østlandet, mellom Jessheim og Kongsvinger, under en times kjøretur fra Oslo. Våre lokaler er på Ullerhaugen Gård. Vi drar også på besøk til sykkelklubber og har tilpasningshelger lokalt hos dere. Hør med oss om mulighetene.
ADRESSER:
Bike Fit Studio Oslo
co/ UNAAS
Ensjøveien 17
0655 OSLO 

Bike Fit Studio
co/ Ullerhaugen Gård
Ullerhaugen 19
2100 SKARNES

Tlf.: 98 21 41 09
Copyright @ Bike Fit Studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram